Traduceri acte auto Bucuresti

Oricum ar fi si de oriunde ar fi achizitionat autoturismul mult dorit de dumneavoastra, daca aveti nevoie de traduceri acte auto Bucuresti, apelati la biroul de traduceri cu cele mai bune servicii din capitala!

Fie ca aveti nevoie de traducerea actelor de inmatriculare sau altor tipuri de acte, va rugam sa apelati cu incredere la serviciile noastre de traduceri acte auto Bucuresti.

Realizam atat traduceri acte auto autorizate cat si legalizarea acestora intr-o singura zi, la cererea dumneavoastra. Tinem sa va informam ca aceste traduceri de acte auto sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei.

Numele cabinetului nostru este Online Help S.R.L. Adresa noastra este: str. Drumul Potcoavei (actual Serban Cantacuzino) nr. 57/II, Voluntari, Ilfov, Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy. Aici este locul in care puteti aduce personal documentele care necestita traducere. De asemenea, le puteti trimite si prin e-mail la adresa traduceri.legalizate@yahoo.com .

In cazul in care nu va puteti deplasa la sediul nostru sau daca aveti nevoie sa economisiti timp, ne puteti scana si trimite online documentele la adresa mentionata mai sus. De asemenea, puteti efectua plata prin transfer bancar, iar noi va putem livra prin curier la domiciliu sau la un loc stabilit de dumneavoastra traducerile autorizate (si legalizate) ale actelor auto. Serviciul de curierat se va taxa suplimentar.

In cazul efectuarii unei inmatriculari in Romania a unui automobil strain rulat, respectiv in vederea stabilirii cuantumului diverselor taxe (ex.: taxa de poluare), trebuie sa puneti la dispozitia organului fiscal competent anumite documente care sa ateste calitatea de proprietar al automobilului, precum si data primei inmatriculari.

Astfel, este nevoie de traducerea autorizata a contractului de vanzare-cumparare sau a facturii auto, respectiv traducerea autorizata a certificatului de inmatriculare auto. S-ar putea sa aveti nevoie nu doar de traduceri acte auto Bucuresti autorizate ci si legalizate, intrucat Cele mai multe institutii cer ca traducerile autorizate ale actelor auto sa fie si legalizate notarial.