Traduceri auto

Daca faceti parte din grupul acelor persoane carora piata auto din Romania nu le este pe masura asteptarilor si nu doriti sub nicio forma sa renuntati la ideea de a va cumpara masina visurilor dumneavoastra, inseamna ca ati recurs la varianta achizitionarii unui autoturism din strainatate. Insa acesta nu este si cazul dumneavoastra? In orice situatie v-ati afla, daca aveti nevoie de traduceri auto, va rugam sa apelati la noi cu incredere!

Va punem la dispozitie serviciile noastre de traduceri auto. Realizam atat traduceri ale actelor de inmatriculare cat si ale altor tipuri de acte.

Pentru a se efectua o inmatriculare in Romania a unui automobil strain rulat, respectiv pentru a stabili cuantumul diverselor taxe (taxa de poluare, de exemplu), trebuie sa puneti la dispozitia organului fiscal competent anumite documente care sa ateste data primei inmatriculari, precum si calitatea de proprietar al automobilului.

In acest caz, sunt necesare traducerea autorizata a facturii auto (sau a contractului de vanzare-cumaparare) si traducerea autorizata a certificatului de inmatriculare auto. Majoritatea institutiilor cer si legalizarea traducerilor autorizate ale actelor auto. Asadar, veti avea nevoie nu de simple traduceri de acte auto, ci de traduceri auto legalizate.

Datele de contact ale cabinetului nostru sunt urmatoarele:

Cabinetul de traduceri Online Help S.R.L.: str. Drumul Potcoavei (actual Serban Cantacuzino) nr. 57/II, Voluntari, Ilfov, Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy.

Ne puteti aduce aici, personal, documentele care necesita traducere sau, daca preferati, ni le puteti trimite prin e-mail la adresa traduceri.legalizate@yahoo.com .

Daca doriti sa economisiti timp sau nu va puteti deplasa la sediul nostru, ne puteti transmite online documentele (scanate), puteti efectua plata prin transfer bancar, iar noi va vom transmite traducerile autorizate ale actelor auto si legalizate prin curier la domiciul sau locul indicat de dumneavoastra (activitatea de curierat taxandu-se insa suplimentar).

In functie de nevoile dumneavoastra, realizam la cerere atat traduceri acte auto cat si legalizarea acestora intr-o singura zi.

Pentru a va asigura de caliatea produsului final, tinem sa va informam ca traducatorii care realizeaza traducerile de acte auto sunt autorizati de Ministerul Justitiei.