TRADUCERE ACTE AUTO

Tocmai ce ati achizitionat o masina noua/second hand, din tara/din strainatate? Actele masinii sunt in limba straina sau pur si simplu aveti nevoie de traducere acte auto? Daca raspunsul la aceste intrebari este “da”, suntem mai mult decat bucurosi sa va oferim ceea ce aveti nevoie!

Firma noastra de traduceri va ofera solutia potrivita!

Va punem la dispozitie serviciile noastre de traducere acte auto in vederea traducerii actelor de inmatriculare si altor acte de acest fel.

In vederea stabilirii cuantumului diverselor taxe (precum taxa de poluare) sau in cazul in care doriti sa efectuati o inmatriculare in Romania a unui automobil strain rulat, trebuie sa puneti la dispozitia organului fiscal din raza de competenta anumite documente care sa ateste calitatea de proprietar al automobilului, precum si data primei inmatriculari.

Astfel, este necesara traducerea autorizata a facturii auto sau a contractului de vanzare-cumaparare, respectiv traducerea autorizata a certificatului de inmatriculare auto. Cele mai multe institutii cer ca traducerile autorizate ale actelor auto sa fie si legalizate notarial. Prin urmare, nu veti avea nevoie de o traducere acte auto simpla, ci de o traducere acte auto legalizata.

Cabinetul nostru, unde puteti aduce personal sau trimite prin e-mail la adresa traduceri.legalizate@yahoo.com documentele care necestita traducere, se  numeste  Online Help S.R.L. si are sediul in str. Drumul Potcoavei (actual Serban Cantacuzino) nr. 57/II, Voluntari, Ilfov, Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy.

In ceea ce priveste rapiditatea cu care lucram si calitatea traducerilor, in functie de solicitarea dumneavoastra, realizam traduceri acte auto si legalizarea acestora intr-o singura zi, iar traducatorii care realizeaza traducerile de acte auto sunt autorizati de Ministerul Justitiei.

Nu va puteti deplasa la sediul nostru? Doriti sa economisiti timp? Nu este nicio problema! Documentele pot fi scanate si trimise online, plata se poate efectua prin transfer bancar, iar noi va putem trimite prin curier traducerile autorizate (si/sau legalizate) ale actelor auto la domiciu sau la un loc indicat de dumneavoastra. Atentie: activitatea de curierat se va taxa suplimentar!