Autovit

Autovit este cel mai renumit targ de masini noi si second hand din Bucuresti si Romania cu o oferta foarte generoasa de masini si servicii auto.

Cand vine vorba despre achizitionarea unei masini, ne gandim in primul rand daca ceea ce urmeaza sa cumparam sa fie un automobil nou sau second hand. Avantaje si dezavantaje sunt de ambele parti, iar diferenta majora consta in priveste costul de achizitie. De preferat este sa ne dam seama de la bun inceput daca merita ca suma de bani de care dispunem sa o dam pe o masina noua sau sa luam o masina la mana a doua, cu aceeasi suma de bani, insa cu mai multe dotari. Cum putem stii asta? Ei bine, facand un calcul estimativ privind costurile alocate achizitionarii si inmatricularii unei masini second hand, ne putem lamuri dilema. Daca aceste costuri sunt mai mici decat cele pentru masina noua, inseamna ca este mai convenabil sa alegeti prima varianta, ce a achizitionarii unui autovehicul second-hand.

Indiferent daca varianta finala aleasa este o masina noua sau second hand, va sugeram sa mergeti la Targul Auto Vitan – Autovit, cel mai mare targ auto din Romania.
Autovit pune la dispozitia dumneavoastra un cadru civilizat de comert de piese auto si organizeaza in fiecare spatamana (duminica) cel mai mare targ cu vanzare de autovehicule noi si second hand. Printre cele mai importante produse si servicii oferite de Autovit se numara cele 300 de spatii comerciale de piese si accesorii auto, 3000 de autoturisme expuse la vanzare, 50 de standuri si magazine de anvelope noi si second-hand, service roti si vulcanizare, centre de foliere auto si centre pentru incheierea actelor auto. In timpul desfasurarii activitatii si tranzactiilor, siguranta clientilor este asigurata de agentii de securitate. Este bine de stiut ca va este permis accesul cu TIR-uri si transporturi speciale in incinta targului.

Responsabilii pentru organizarea targului Autovit au creat si varianta online pentru a fi mai accesibil clientilor. Aceasta isi propune sa ofere o cautare rapida si eficienta intr-o baza de date vasta scoase la vanzare sau care necesita preluare de leasing. Prin sistemul de filtrare a rezultatelor, variantele de raspuns se restrang si astfel va sunt oferite cele mai relevante rezultate.

Targul are propriul regulament, menit sa permita desfasurarea activitatilor si tranzactiilor intr-o maniera normala si civilizata. Astfel, trebuie sa ocupati locul potrivit tarifului achitat(in functie de zona si de gabarit) si sa lasati bonul pe bordul masinii, la vedere, cu partea scrisa in sus pentru control. Un autoturism poate ocupa un singur loc de parcare. In cazul parasirii complexului cu autoturismul si bonul fiscal aferent nu se garanteaza rezervarea locului si nici patrunderea in incinta complexului, daca acesta este la capacitate maxima. Rezervarea locurilor se face numai pe baza de contract, iar parcarea este interzisa pe caile de acces. Daca incalcati una din regulile prezentate, vi se va bloca autoturismul, pentru deblocarea caruia veti fi nevoit sa platiti taxa de 100 lei.

In acelasi regulament se inscriu si urmatoarele:

  • Stationarea unui autovehicul in incinta complexului de luni-miercuri este posibila numai dupa achitarea tarifului de intrare si stationare zilnica si incheierea unui proces verbal cu societatea de paza. Aceasta se aplica doar in cazul autovehiculelor care vin dupa targul propriu-zis.
  • In tariful de intrare si stationare in cadrul complexului se permite accesul gratuit pentru maxim doua persoane pentru fiecare autoturism, o singura data, la achitarea tarifului. Accesul fara autoturism se supune tarifarii intrarii pietonale incepand cu zilele de sambata, ora 7.
  • S.C. Autovit S.A. nu raspunde de avarii minore precum zgarieturi, parbrize fisurate, oglinzi, antene etc. Orice reclamatie se ia in considerare pana in ziua de duminica, ora 07:00
  • Autovehiculele stationeaza pe teritoriul societatii numai cu motoarele oprite. Este interzis accesul autovehiculelor cu pierderi vizibile de combustibil si lubrifianti.
  • Sunteti obligati sa respectati prevederile legale in vigoare privind mediul inconjurator.

Contact Autovit

Telefon / Fax: 021 34 64 389

Sediu social: Bucuresti, Sector 4 – Splaiul Unirii nr. 450