Cum comand o traducere?

Daca v-ati pus vreodata intrebarea: “Cum comand o traducere?” avem raspunsul pentru dumneavoastra. Cabinetul de traduceri “Online Help” va ofera servicii de traduceri din diverse domenii pentru acte auto, documente medicale, contracte de angajare, diplome scolare, atestate, certificate si multe alte tipuri de documente.

Biroul nostru de traduceri va pune la dispozitie diverse posibilitati pentru a face o comanda. Efectuam traduceri autorizate din si in 27 de limbi, in numeroase combinatii, in functie de cerintele si dorintele dumneavoastra.

Cum comand o traducere daca nu pot veni personal la sediul cabinetului de traduceri?

Sediul nostru este in str. Drumul Potcoavei (actual Serban Cantacuzino) nr. 57/II, Voluntari, Ilfov, Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy.. Insa locatia fixa nu trebuie sa fie un impediment in a comanda o traducere. Lucram in toata tara si trimitem prin posta sau curier comanda dumneavoastra.

Aveti posibilitatea sa comandati o traducere prin e-mail(la adresa traduceri.legalizate@yahoo.com). Nu uitati sa atasati documentul care urmeaza sa fie tradus impreuna cu datele dumneavoastra de contact, termenul in care aveti nevoie de traducere(preluam si urgente), precizarea cu privire la tipul traducerii – daca documentul necesita legalizare/ apostilare/ supralegalizare si mentionati modalitatea de plata. In acest mod veti primi un raspuns prompt si veti economisi din timpul dumneavoastra.

La adresa mentionata mai sus puteti preda traducerea in functie de alegerea dumneavoastra: pe CD, stick sau hartie. De asemenea, pentru materialele care necesita legalizare notariala sau stampila traducatorului autorizat puteti ridica traducerea personal de la sediul nostru sau putem sa v-o trimitem prin posta sau prin curier. Doar traducerile simple poate fi trimise direct prin e-mail.

Asadar, va stam la dispozitie online – adresa e-mail: traduceri.legalizate@yahoo.com sau telefonic: tel. 0732.32.3.222 / 0766.570.565 pentru comenzi traduceri si alte informatii de care aveti nevoie.