Contact ONLINE HELP S.R.L.

Contact firma de traduceri autorizate si legalizate

Indiferent de context, o comunicare eficienta este elementul cheie pentru realizarea cu succes a oricarei activitati, actiuni sau afaceri. Comunicarea din domeniul afacerilor, de exemplu, necesita servicii de traducere de calitate. Traducerea in forma scrisa este considerata drept cel mai cautat tip de astfel de servicii. Un text trebuie sa indeplineasca o suma de cerinte pentru a fi considerat de calitate.
Există diferite tipuri de traduceri în formă scrisă. In cazul textelor care au un inteles important la nivel national sau al textelor care se refera la prestigiul unei companii anume sau al unui stat, este necesar efortul mai multor specialisti si editori. Tipul de traduceri specific domeniului afacerilor este folosit in cazul documentatiei interne a unei companii, in această situatie nefiind necesară o abordare pe mai multe niveluri. Traducerile in regim expres presupun incheierea lucrarii prin predare catre beneficiar în cateva ore. Astfel de texte nu necesită editare. De obicei, in astfel de cazuri, ceea ce doresc clientii este doar sa inteleaga continutul documentului respectiv.

Cabinetul nostru de traduceri este alcatuit din oameni bine pregatiti, dispusi sa faca toate eforturile necesare pentru ca rezultatele obtinute sa fie pe masura asteptarilor clientilor nostri. Puteti apela cu incredere la noi(vezi datele de contact de mai jos), indiferent care este domeniul pentru care trebuie sa se faca traducerea de care aveti nevoie. Efectuam traduceri autorizate din si in 27 de limbi, in numeroase combinatii, in functie de cerintele dumneavoastra.

Termenele limita nu constituie o problema pentru noi intrucat echipa noastra este capabila sa faca fata unui volum mare de lucru intr-un timp relativ scurt. In ciuda presiunii termenelor, calitatea traducerilor nu se reduce, ci ramane la acelasi standard, foarte ridicat. Din aceasta cauza va asiguram ca puteti apela cu incredere la serviciile noastre.

DATE DE CONTACT

Traduceri Pipera – Sediul social:

Adresa: str. Drumul Potcoavei (actual Serban Cantacuzino) nr. 57/II
Zona Gradina Zoologica, Repere: Club Restaurant Phill, Splash Academy
Voluntari, Jud. ILFOV

Mobil: 0766.570.565

Email: traduceri.legalizate@yahoo.com

office@all-translations.ro